AAU logo

Business School

Corona-krisehjælp til nordjyske virksomheder

Corona-krisehjælp til nordjyske virksomheder

Aalborg Universitets Business Clinic er klar til at hjælpe de virksomheder, der oplever problemer som en konsekvens af Corona-krisen.

Last modified: 16.03.2020

Vi følger Statsministerens budskab og støtter op med relevant rådgivning, hvor vi kan. Vores ekspertråd er klar til at hjælpe med at udvikle løsninger til de udfordringer, krisen påfører erhvervslivet inden for en bred vifte af økonomiske og strategiske emner.

I vores ekspertråd har vi samlet gode kræfter blandt vores forskere og medarbejdere og inviteret en række eksterne, lokale partnere (rådgivere og eksperter). Fælles for alle er, at vi ønsker at stille vores kompetencer til rådighed for at hjælpe virksomheder igennem den igangværende krise.

Hvad koster det?

Det koster intet at kontakte os, og rådgivningen er gratis. Vi hjælper i det omfang, vi overhovedet kan, men vi forbeholder os samtidig retten til at prioritere indsatsen, da vi har begrænsede ressourcer til rådighed.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende problemstillinger:

Nyhederne emmer af gode eksempler på restauranter, der i stigende grad laver take-away-løsninger, og butikker og forlystelser, der har held med at sælge gavekort. Men hvad er dit take-away, dit gavekort og din redning i en tid, hvor forbruget i nogle brancher er sat på standby, og hvor andre brancher oplever manglende adgang til ressourcer? Giver Corona-krisen anledning til nye forretningsmuligheder for netop din forretning?

Kontakt

Kontakt os på: clinic@business.aau.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Med venlig hilsen
Ledelsen på Aalborg University Business School

Se også