AAU logo

Department of Business and Management

Nye adjungerede forskere

Ann L. Cunliffe, Cristina Chaminade og Rebecca Hanlin er tilknyttet Institut for Økonomi og Ledelse i en femårig periode fra 2018-2023.

Ann L. Cunliffe

Ann L. CunliffeAnn L. Cunliffe er professor i organisationsstudier ved Fundação Getulio Vargas São Paulo School of Business Administration (FGV-EAESP) i Brasilien. Hendes forskning ligger i krydsfeltet mellem organisationsstudier, filosofi og kommunikation med fokus på refleksivitet og management learning.

Hun er udnævnt til adjungeret professor ved Institut for Økonomi og Ledelse i perioden 1. august 2018 til 31. juli 2023. I perioden vil hun særligt bidrage med at understøtte brobygningen mellem en teoretisk og praktisk forståelse af ledelse, der er forankret i et refleksivt perspektiv. Formålet er at øge instituttets teoretiske og samfundsmæssige impact, i relation til den måde management learning udforskes, bedrives og udvikles på.

Læs mere om Ann L. Cunliffe på FGV-EAESP’s hjemmeside


Cristina Chaminade

Cristina ChaminadeCristina Chaminade er professor i innovationsstudier ved Department of Economic History, School of Economics and Management på Lunds Universitet i Sverige. I sin forskning fokuserer hun særligt på innovationssystemer, globale innovationsnetværk, bæredygtighed og udviklingsøkonomi. Dermed er hendes forskning overlappende med flere af instituttets forskningsgrupper.

Hun er udnævnt til adjungeret professor ved Institut for Økonomi og Ledelse i perioden 1. august 2018 til 31. juli 2023. I perioden vil hun bidrage til at udvikle instituttets netværk for forskning i innovation og udvikling. Derudover vil hendes stærke profil være med til at understøtte udviklingen af nye fælles forskningsprojekter, undervisningsprogrammer samt ansøgninger til forskningsprojekter.

Læs mere om Cristina Chaminade på Lunds Universitets hjemmeside


Rebecca Hanlin

Rebecca HanlinRebecca Hanlin er specialist i innovation og udvikling ved African Center for Technology Studies i Nairobi, Kenya. Hendes forskning omhandler innovation og udvikling med særligt fokus på betydningen af innovation for økonomisk udvikling og fattigdomsafhjælpning: bæredygtig energiforsyning, sundhed og udvikling af sundhedssystemer samt opbygning af forskningskapacitet inden for forskning i innovation og udvikling.

Hun er udnævnt til adjungeret lektor ved Institut for Økonomi og Ledelse i perioden 1. juli 2018 til 30. juni 2023. Her vil hun være tilknyttet netværket for forskning i innovation og udvikling. I perioden vil hun bidrage til udvikling af fælles publikationer inden for hendes primære forskningsområder, herunder et fælles bogprojekt under IREK-projektet (Innovation and Renewable Electrification in Kenya) samt deltage i udvikling af nye fælles forskningsprojekter.  

Læs mere om Rebecca Hanlin på hjemmesiden for African Center for Technology Studies


Yderligere information vedr. Ann Cunliffe

Lektor Mette Vinther Larsen
Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet
Tlf.: 9940 8253
E-mail: mvl@business.aau.dk


Yderligere information vedr. Cristina Chaminade

Professor Christian Richter Østergaard
Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet
Tlf.: 9940 8266
E-mail: cro@business.aau.dk


Yderligere information vedr. Rebecca Hanlin

Seniorrådgiver Margrethe Holm Andersen
Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet
Tlf.: 9940 2752
E-mail: mha@business.aau.dk

More news

See the list