AAU logo

Business School

10.000 kr. til studerende på Økonomistyring

10.000 kr. til studerende på Økonomistyring

Claus Mørkbak Højrup fra AAU’s cand.merc.-linje i Økonomistyring har vundet ny opgavekonkurrence for sit essay om offentlige bestyrelsers rolle i forhold til ledelse i den offentlige sektor.

Opgavekonkurrencen var udskrevet af Dagens Dagsorden, som er et forum for offentlige bestyrelser. Forummet samler og formidler viden og praktiske erfaringer om offentligt bestyrelsesarbejde fra forskere, organisationer og praktikere. Hensigten med konkurrencen er bl.a. at stimulere forskernes interesse for den enorme samfundsmæssige opgave, som løses af de offentlige bestyrelser i Danmark.

Studerende ved 20 institutioner fik tilbuddet om at deltage i konkurrencen. Konkret lød opgaven: Kan offentlige bestyrelser sikre frihed under ansvar og dermed skabe plads til mere ledelse i den offentlige sektor?

Claus Mørkbak Højrup modtog prisen på 10.000 kr. for sit essay ”Københavns lange skruetrækker”. Prisoverrækkelsen fandt sted d. 6. november på Scandic Sydhavnen i København.

Læs essayet ”Københavns lange skruetrækker” på Dagens Dagsordens hjemmeside.

Læs nyhed om prisen på Dagens Dagsordens hjemmeside.


Yderligere information

Professor Per Nikolaj Bukh
Institut for Økonomi og Ledelse, Aalborg Universitet
Mobil: 2086 6790
E-mail: pnb@business.aau.dk

More news

See the list

AACSB Business Education Alliance Member           AaU Business School · Fibigerstræde 2 · 9220 Aalborg ØST · Denmark· Phone: +45 9940 8220