Hvorfor skal du have en bestyrelse?

I samarbejde med Food and Bio Cluster Denmark sætter vi på Aalborg University Business School fokus på, hvornår det er relevant at have en bestyrelse.

13.01.2022 kl. 13.00 - 15.30

Description

Centrale spørgsmål under det online arrangement: Hvorfor er det væsentligt at have en bestyrelse? Hvad ændrer sig? Hvad kræver det? Får man værdi for den tid, det kræver, og de penge, det eventuelt koster?

Hvem bør deltage og hvorfor?

Står du som virksomhedsejer over for at indsætte en bestyrelse? Eller overvejer du, hvad en bestyrelse kan gøre for dig, eller hvordan du får mere ud af din bestyrelse? Hvis ja, så er du målgruppen for dette arrangement.

Temaet er naturligvis universelt, men fokusset er på virksomheder, der er eller kunne være medlem af Food and Biotech Cluster.

Program

13.00-13.15: Velkomst ved Vice Head of Aalborg University Business School, Ph.d. Morten Lund

Morten Lund

13.15-13.45: Et selskab, der har fået en professionel bestyrelse 1

Morten SørensenMorten Sørensen, ISH ApS.

I efteråret 2017 valgte Morten Sørensen at tage en 100-day challenge og droppe alkoholen i 100 dage. Et års tid senere blev den idé til virksomheden ISH, et mindful drinking company, der har til formål at gøre det nemt for alle at skåle med rundt om bordet, uanset hvor mange procenter man har i glasset. Et dilemma, Morten oplevede på egen krop og satte sig for at gøre noget ved. Med hans mangeårige baggrund i reklamebranchen skabte Morten ISH, der i dag tilbyder et af verdens bredeste og mest prisvindende alkoholfrie produktsortimenter inden for vin, spiritus og cocktails. Med eksport til 15 lande er ISH blevet en væsentlig spiller i kategorien, og med hans dybdegående ekspertise er Morten ofte på plakaten som taler på danske og internationale drikkevare-konferencer.

13.45-14.15: Et selskab, der har fået en professionel bestyrelse 2

Jens SkovgaardJens Skovgaard, CEO Cold Hand Winery.

Det var kærligheden til de syrlige danske æbler, der tilbage i 2010 fik Jens Skovgaard til at drømme om æblevin. Ikke cider, ikke “apfelwein” – men et nyt, eksklusivt og mere vinøst udtryk. Nemlig dansk, kryokoncentreret æblevin. Med tiden er der kommet flere eksklusive frugtvine til sortimentet. Vinene har høstet priser og anerkendelse vidt og bredt, og de serveres på nogle af de bedste gourmetrestauranter i Danmark og i udlandet.

14.15-14.45: Den erfarende bestyrelsesformand

Jens UggerhøjJens Uggerhøj

Jens er bestyrelsesformand i en række virksomheder. Virksomhederne er forskelligartede inden for produktion, engros, detail og serviceydelser. Opgaverne i bestyrelsen har typisk fokus på strategisk sparring, vækst, generationsskifte m.v. Jens’ speciale er inden for ledelse, forretningsudvikling, salg, marketing, eksport, digitale platforme, e-handel, organisationsudvikling, strategiudvikling samt eksekvering af handlingsplaner.

14.45-15.30: Paneldebat

Tilmelding

Tilmeld dig senest d. 13/1. 2021 kl. 09:00 via dette link: https://bms.easysignup.com/20/

Når du deltager i dette event, vil din tid blive anvendt som medfinansiering på Projektet Innovationskraft, som er finansieret af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen til standardsats. Læs mere om Innovationskraft.

Price

Host

Aalborg University Business School

Online (Zoom)