Fyraftensseminar: Robuste Forsyningsnetværk - hvordan udvikles kundestatus hos kritiske leverandører?

Forskere fra Aalborg University Business School har sammen med kollegaer fra Aarhus Universitet og flere danske virksomheder siden 2019 forsket i mobilisering af stategiske leverandørrelationer. Relationer til kritiske leverandører i forsyningsnetværk er forudsætningen for forsyningsflowet og virksomheders egen leveringsevne.

27.01.2022 kl. 15.30 - 17.00

Description

Mangel på kritiske komponenter, efterskælv i den globale containertrafik fra forliset i Suez-kanalen og en generel usikkerhed som følge af Covid-19 sætter nyt fokus på virksomhedernes forsyningsnetværk og status hos kritiske leverandører.

På dette fyraftensseminar hos DESMI vil vi gerne fortælle om vores forskningsresultater og sammen med DI invitere jer med til en samtale og erfaringsudveksling om rubusthed og kundestatus i forsyningskæden. Vi har inviteret DESMI til at dele deres erfaringer og vil på den baggrund diskutere risiko i forsyningsnetværk og kundestatus.

Projektet er sponsoreret af Industriens Fond.

Tilmelding

Du kan deltage i arrangementet ved senest den 20. januar 2022 at tilmelde dig på Dansk Industris hjemmeside.

Program for mødet

15.30 - Velkommen og introduktion til projekt og program Business School Aalborg v/ Poul Houman Andersen og DI Aalborg v/Peter Rindebæk

16.00 - DESMI fortæller om deres erfaringer v/teknisk direktør Agnar Gudmundson og vores Global Procurement Manager Steffen Jelswig

16.15 - Resultater fra forskningsporjekt: Udfordringer og udvikling af kundestatus hos kritiske leverandører

16.30 - Workshop – et værktøj til kortlægning af behovet for at udvikle status i forsyningskæden

16.55 - Opsamling og tak for nu

17.00 - Sandwich og vand/øl

Chefkonsulent Henrik Marcher Larsen, e-mail: heml@di.dk, tlf.: 3377 3962.

Koordinator Susanne Graversen, e-mail: sug@di.dk, tlf.: 3377 3372.

Price

Host

Dansk Industri og Aalborg University Business School

DESMI A/S, Tagholm 1, 9400 Nørresundby